Veien Til Golf (VTG) kurs høsten 2018

fre 10. august
Høstens Veien Til Golf (VTG) kurs er nå klare. Golf kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen.

Lag NM på Miklagaard

tor 26. juli
Både Drammens herre- og damelag har spilt Lag-NM på Miklagard i helgen.

Informasjonsmøte med mange fremmøtte

fre 29. juni
Det var stor interesse for informasjonsmøtet på klubbhuset torsdag kveld med over 60 medlemmer til stede. Hovedbudskapet ble fremlagt av Kjell M. Winge, styreleder i baneselskapet, og Jan Henrik Knudsen.

Informasjonsmøte

ons 20. juni
Det vil bli et informasjonsmøte den 28.06.2018 klokka 19.00 på klubbhuset

Hvorfor er ikke greenene like fine som de to siste årene?

søn 17. juni
Etter å ha spilt noen runder siden åpningen av banen er det nok mange medlemmer som stiller seg dette spørsmålet. Kort fortalt er det naturen som har spilt oss to store puss, først en lang og hard vinter etterfulgt av en esktremt varm og tørr forsommer. Til tross for iherdig og god innsats fra Hans Petter og banemannskapene våre har begge disse faktorene har hatt en betydelig negativ effekt på greenene våre. Dersom du vil vite mer, har vi her sakset inn en god og fyllestgjørende forklaring fra Espen Bergmann som er utdannet greenkeeper/gressekspert og samtidig medlem av klubbens banekomité.

Maiken Bing Paulsen med flott spill på Østlandstour

tir 12. juni
Maiken vant i helgen Østlandstour på Tyrifjord. Hun var 3 slag under par og hele 16 slag foran nummer to på resultatlista.
Håst Rør