Bli medlem i Drammen Golfklubb

Bruk skjemaet under for å melde deg inn i Drammen Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet.

Er du ny i golf?

Se vårt tilbud for nye spillere som tar VTG-kurs hos oss.

Om utmelding:

Den som ikke senest 31. desember pr post eller mail har sendt skriftlig utmelding av klubben eller melding om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

• Hvilken klubb?
    Vil du ha Drammen golfklubb som hjemmeklubb?
    Er dine økonomiske forpliktelser i andre eller tidligere golfklubber oppgjort?:
  • Medlemskap i Drammen golfklubb gjeller for 1 år ad gangen. Viss du ikke ønsker å forlenge ditt medlemskap for kommende sesong må du si melemskapet i god tid for den 31/12

Vennligst kryss av under:
       Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
  • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
    to  seks  tre  fire:
  • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.