Drammen Golfklubb

Bli medlem i Drammen Golfklubb

Medlemskap

Lurer du på hvor mye medlemskap koster og hvilke typer medlemskap vi tilbyr? Ta en kikk på informasjonssiden om medlemskap her.

Bruk skjemaet under for å melde deg inn i Drammen Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet. Hvilken priskategori du havner i beregnes automatisk for hvert år.

Betaling med autogiro over 8 måndeder

Dersom du ønsker å dele opp betalingen, har du mulighet for å dele den opp i 8 månedsrater. Du må etter å ha mottatt fakturaen melde fra til Norkred om at du ønsker en slik oppdeling. Fremgangsmåten står nøye beskrevet på fakturaen. Du får da hver måned en ny faktura på 1/8 av full pris.

Er du ny i golf?

For helt nye golfspillere gjør vi det enklere og billigere å komme i gang med ekstra hyggelige medlemskapspriser de første årene. Se vårt tilbud for nye spillere som tar VTG-kurs hos oss.

 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Drammen golfklubb som hjemmeklubb?
 • Sted:
  År:
 • Medlemskap i Drammen golfklubb gjelder for 1 år av gangen.
  Hvis du ikke ønsker å forlenge ditt medlemskap for kommende sesong må du si opp medlemskapet i god tid for den 31/12


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her