Drammen Golfklubb

Bli medlem i Drammen Golfklubb

Bruk skjemaet under for å melde deg inn i Drammen Golfklubb. Felt merket med stjerne er obligatoriske. Faktura vil bli sendt når vi mottar innmeldingskjemaet.

Er du ny i golf?

Se vårt tilbud for nye spillere som tar VTG-kurs hos oss.

Om utmelding:

Den som ikke senest 31. desember pr post eller mail har sendt skriftlig utmelding av klubben eller melding om overgang til annen kontingent-/avgiftsgruppe, vil det påfølgende år bli krevet for den gjeldende medlemskontingent som årsmøtet fastsetter. Klubbens medlemmer forplikter seg til å betale de vedtatte kontingenter fastsatt på årsmøtet. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk.

 • Hvilken klubb?
  Vil du ha Drammen golfklubb som hjemmeklubb?
 • Sted:
  År:
 • Medlemskap i Drammen golfklubb gjeller for 1 år ad gangen. Viss du ikke ønsker å forlenge ditt medlemskap for kommende sesong må du si melemskapet i god tid for den 31/12


  Vennligst kryss av under:
     Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
 • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
  to  seks  tre  fire:
 • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her