Drammen Golfklubb

Medlemskap og årsavgifter 2024

Spillerett med fritt spill = fullverdig medlem:

For deg som  spiller mye golf og ønsker å være medlem av Drammen Golfklubb med de sosiale aktiviteter og klubbturneringer det medfører, er medlemskap med fritt spill perfekt for deg. Fritt spill gjeller for voksen, ung voksen og juniorer.  Kontakt klubben om du har spørsmål rundt medlemskap og rettigheter. 


Klubbmedlemskap uten spillerett

For deg som ikke spiller så mye golf, men ønsker å være medlem av Drammen Golfklubb med de sosiale aktiviteter og klubbturneringer det medfører, kan klubbmedlemskap være en mulighet. 

Klubbmedlemskap uten spillerett inkluderer 4 greenfeebilletter for voksen og 8 greenfeebiletter for junior & student. Dermed får du mye valuta for pengene dersom tiden ikke strekker til å spille golf hver uke eller hele sommeren.

 

Familiemedlemskap

Ved 2 fullt betalende voksne med fritt spill, får inntil 2 felles barn bli gratis medlemmer med fri spillerett t.o.m. 19 år.

For henvendelser vedrørende medlemskap kan du sende mail til post@drammen.golf Alle medlemskap løper til det blir sagt opp.  Eventuell oppsigelse må skje skriftlig, og frist for oppsigelse er senest 31.desember for den påfølgende sesong.
Drammen GK bruker på lik linje som større delen av idretten alderskategorier. Det betyr at du betaler for eks Ung Voksen 24 det året du fyller 24 år uansett når du har bursdag  under året. 
kr 8 300/år

Fullverdig medlemskap med fritt spill innevarende sesong

Fritt spill medlemskap for inneværende sesong for deg mellom 30 og 31 år

Fritt spill medlemskap for innevarende sesong for deg mellom 27 og 29 år

Fritt spill medlemskap for innevarende sesong for deg mellom 24 og 26 år

Fritt spill medlemskap for inneværende sesong for deg mellom 21 og 23 år

kr 2 500/år

Fritt spill medlemskap for inneværende sesong for deg mellom 16 og 20 år

kr 1 200/år

Fritt spill medlemskap for inneværende sesong for deg mellom 13 og 15 år

Fritt spill medlemskap for innevarende sesong for deg mellom 0 og 12 år

Medlemskap inkludert 4 greenfee

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her