Blogg

Baneblogg 6. april 2017


Hei alle sammen,

Her kommer årets første baneblogg og status for banen og åpning.

Tirsdagsgutta har allerede startet dugnadssesongen. De begynte med første dugnad for to uker siden med å kjøre vekk kvist som lå igjen etter vinterns nedskjæring. De gjør som alltid en kjempejobb for vårt felles beste!

Vi har gjødslet greenene og lagt på duker. Jeg sjekket greenene i dag og det ser veldig bra ut. Det er fortsatt litt brunt og dårlig vekst på noen, men det ser ut til at overvintringen har gått bra.

I morgen skal vi rulle greenene, med forbehold om at vi klarer å få av og på dukene igjen i det kraftige vindværet.

Det tørker selvfølgelig bra opp i dette været, men oppe på flata på hull 3 er det fortsatt så vått at det ikke engang går an å gå der. Det samme gjelder svingen på hull 11. Dette er et område som er veldig mye i spill og her kan det fort bli slått opp og ødelagt dersom vi tillater for tidlig spill. Det er fortsatt kuldegrader her ute om natta.

Vi har bestemt at dugnaden i år blir den 22. april. Men vi vil selvfølgelig gjøre alt for å åpne banen så fort det lar seg gjøre. Vi har et lite håp om å kunne ha litt åpent i påsken, men det forutsetter at været er bra og at det tørker opp fint på banen. Skulle dette bli aktuelt så trenger jeg litt dugnadshjelp før det, men dette kommer vi tilbake til så snart vi vet mer.

Jeg håper vi kan ses veldig snart!

Med vennlig hilsen

Petter’n

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her