Blogg

Baneblogg 09.10.2016

Vi er nå ett godt  stykke ut i oktober og det er fortsatt kanon forhold på banen. Greenene er fortsatt meget gode og raske.

I uka som har gått har det vært frost på nettene så vi har hatt senere åpning av banen om morgenen.

Vi klipper ikke greener hver dag lenger da det vokser lite, men vi kommer til og klippe og rulle etter behov så lenge vi har åpent. Mange lurer på hvor lenge vi skal ha åpent. Vi vil ha åpent så lenge ikke kulda setter inn så mye at vi ikke kan åpne før det er på tide å stenge. Vi håper oktober blir en flott golfmåned.

Skrev litt om nedslagsmerker tidligere denne uka, håper dere hjelper til med å få orden på dette.

Vi fortsetter med reperasjon av vanningsanlegget, dette er viktig med tanke på neste sesong. Du vil derfor se at det er hull noen steder. Ellers har vi begynt med vinterklargjøring av de maskiner vi ikke skal bruke mer i år.

I dag hadde vi turnering med 37 deltagere det er moro å se at så mange stiller opp sånn på tampen av seseongen.

Vi gir oss ikke, så neste helg arrangerer vi
 avsluttningsturnering med sosialt samvær (fest) etterpå, shotgun 13:30. Håper like mange stiller opp her. 300,- inkludert mat og 1 glass vin, 1øl eller mineralvann.
Håper dere melder dere på så vi får en kanon avslutning på en flott sesongen på Drammen Golfbane

Fortsatt god golf

Banekomiteen 
v/Petter'n

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her