Blogg

Baneblogg 23. april 2017


Hei alle Golfvenner i Drammen Golfklubb!

Siste uka har vært særdeles hektisk med baneåpning på søndag og dugnad på lørdag. Som dere alle forstår krever dette en iherdig innsats av alle på banen med lange og intense dager. Vi leide inn en gravemaskin på banen onsdag og fikk gjort mye arbeid på tre dager. Vi har tømt og fylt fem bunkere for sand og skiftet drenering. I tillegg har vi gravd drenering/grøftet på hullene 10-11-16-18. Så har vi gravd opp og fikset en stor setning på venstre side av green på hull 14.

Tirsdags-gutta har bidratt som vanlig, men denne gangen var det mer intenst enn vanlig. Totalt bidro de med over 150 dugnadstimer i dagene onsdag-fredag, en innsats det ikke finnes superlativer nok for.

Hva skulle vi gjort uten dere!

For å gi et bilde av hvilket fantastisk arbeide som er nedlagt, kan jeg oppsummere med at vi har fylt 60 tonn med ny sand i de 5 bunkerne vi har utbedret. Totalt har vi inklusive gravearbeidene investert ca. 60 000 kr i dette meget viktige arbeidet slik at vi kan oppretthold en progresjon i banens kvalitet.

Jeg vil igjen gjenta at det er veldig gøy å se så mange på dugnaden. Vi var over 60 stk., noe som viser at vi tar inn over oss at det er vår bane og at vi kan jobbe sammen som i et profesjonelt idrettslag.

SÅ IGJEN HJERTELIG TAKK TIL DERE ALLE!

Vi åpner i morgen søndag, håper dere som skal spille får en fin runde.

 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her