Blogg

Baneblogg 14. august 2017Hei alle sammen!

Vi er snart i midten av august og tror at vi kan konstatere at banen er meget bra. Jeg håper og tror at alle dere også er fornøyde, selv om det henger fortsatt på noen fairwayer. Vi har fått skryt for greenene våre, og det er hyggelig. Stimpen har ligget på ca. 9 i hele juli, og det er hva vi ønsker men det er muligens litt for raskt i forhold til den pinneplasseringene vi har. Jeg regner med at dere har sett at vi har begynt med flaggplassering A, B og C. Dette er hva er beskrevet på vei ned til 1. tee.

 

Vi har tenkt og vertikalskjære greenene igjen fordi det er litt for mye gress som gjør at det blir vanskeligere og holde hastigheten oppe. Det arbeidet starter nå og dette vil selvsagt medføre andre hastigheter en tid fremover.

 

Banen har vært godt besøkt og alle melder tilbake at forholdene er meget gode.

 

Men til slutt et lite hjertesukk. Jeg ber alle om å respektere de fine greenene vi har og reparere nedslagsmerker. Gjør vi ikke det risikerer vi at vi utsetter oss for soppangrep som vil forringe kvaliteten. Jeg har også lagt merke til at på hullene 1, 8 og spesielt hull 17, blir ikke oppslått torv lagt tilbake på fairwayene. Det er mulig at vi skal slutte med ballplassering med risiko at ballen blir liggende  i oppslåtte divot, for at alle skal forstå hvor viktig det er for banen at alle legger tilbake sine diovots.

 

Jeg håper dere nyter banen og at golfspillet blir like bra som banen fortjener. Nå nærmer det seg KM, noe som er for alle. Meld dere på la oss lage en fest ut av de dagene.

Pettern

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her