Blogg

Baneblogg 27. juli 2017


 

Hei alle sammen.

Håper dere alle har hatt og fortsatt har en fin sommer!

Vi på banen har ikke hatt sommerferie, her har det vært noen hektiske uker. Vi har jobbet knallhardt med banen for å få den så bra som mulig inn mot NM helgene. Håper at dere også har merket at banen har blitt bedre for greenene har aldri vært jevnere og bedre enn de er nå.

Torsdag vertikalskjærte og sandet vi greenene. Det begynte å bli litt mye gress, så derfor tynner vi og sander. Det vil ellers være vanskelig å opprettholde hastigheten, og det vil også styre mer.

Det virker som om det bare er ekstrem vær. Først ekstremt med regn, og nå 4 uker uten regn. Dette har gjort at vannstanden i dammen ved hull 1 har sunket med nesten 2 meter. Vi har pumpet vann fra vannet ved hull 8, men der er vannstanden nå så lav at vi ikke får tak i mer vann der.

Vi tør derfor bare å vanne greener og tee steder nå så fairwayene har blitt harde og har også mistet litt farge. Vi krysser fingrene og håper på litt regn fremover.

Tirsdags gutta er i full gang igjen etter ferien. De hugger nå ned alt av trær som hindrer utsikten ut over vannet på hull 8. Dette blir kanon bra. Er det noen som er interessert i ved er det bare å komme.

Fortsatt god sommer håper jeg ser dere på banen.

Petter’n


 

Til bloggens forside

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her