Banen

Baneblogg 27. juli 2017


 

Hei alle sammen.

Håper dere alle har hatt og fortsatt har en fin sommer!

Vi på banen har ikke hatt sommerferie, her har det vært noen hektiske uker. Vi har jobbet knallhardt med banen for å få den så bra som mulig inn mot NM helgene. Håper at dere også har merket at banen har blitt bedre for greenene har aldri vært jevnere og bedre enn de er nå.

Torsdag vertikalskjærte og sandet vi greenene. Det begynte å bli litt mye gress, så derfor tynner vi og sander. Det vil ellers være vanskelig å opprettholde hastigheten, og det vil også styre mer.

Det virker som om det bare er ekstrem vær. Først ekstremt med regn, og nå 4 uker uten regn. Dette har gjort at vannstanden i dammen ved hull 1 har sunket med nesten 2 meter. Vi har pumpet vann fra vannet ved hull 8, men der er vannstanden nå så lav at vi ikke får tak i mer vann der.

Vi tør derfor bare å vanne greener og tee steder nå så fairwayene har blitt harde og har også mistet litt farge. Vi krysser fingrene og håper på litt regn fremover.

Tirsdags gutta er i full gang igjen etter ferien. De hugger nå ned alt av trær som hindrer utsikten ut over vannet på hull 8. Dette blir kanon bra. Er det noen som er interessert i ved er det bare å komme.

Fortsatt god sommer håper jeg ser dere på banen.

Petter’n


 


Andre innlegg

Til bloggens forside

Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
ECIT Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Josefsson
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri
Hensikt