Banen

Baneblogg 23. april 2017


Hei alle Golfvenner i Drammen Golfklubb!

Siste uka har vært særdeles hektisk med baneåpning på søndag og dugnad på lørdag. Som dere alle forstår krever dette en iherdig innsats av alle på banen med lange og intense dager. Vi leide inn en gravemaskin på banen onsdag og fikk gjort mye arbeid på tre dager. Vi har tømt og fylt fem bunkere for sand og skiftet drenering. I tillegg har vi gravd drenering/grøftet på hullene 10-11-16-18. Så har vi gravd opp og fikset en stor setning på venstre side av green på hull 14.

Tirsdags-gutta har bidratt som vanlig, men denne gangen var det mer intenst enn vanlig. Totalt bidro de med over 150 dugnadstimer i dagene onsdag-fredag, en innsats det ikke finnes superlativer nok for.

Hva skulle vi gjort uten dere!

For å gi et bilde av hvilket fantastisk arbeide som er nedlagt, kan jeg oppsummere med at vi har fylt 60 tonn med ny sand i de 5 bunkerne vi har utbedret. Totalt har vi inklusive gravearbeidene investert ca. 60 000 kr i dette meget viktige arbeidet slik at vi kan oppretthold en progresjon i banens kvalitet.

Jeg vil igjen gjenta at det er veldig gøy å se så mange på dugnaden. Vi var over 60 stk., noe som viser at vi tar inn over oss at det er vår bane og at vi kan jobbe sammen som i et profesjonelt idrettslag.

SÅ IGJEN HJERTELIG TAKK TIL DERE ALLE!

Vi åpner i morgen søndag, håper dere som skal spille får en fin runde.

 


Andre innlegg

Til bloggens forside

Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
ECIT Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Josefsson
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri
Hensikt