Banen

Baneblogg 14. august 2017Hei alle sammen!

Vi er snart i midten av august og tror at vi kan konstatere at banen er meget bra. Jeg håper og tror at alle dere også er fornøyde, selv om det henger fortsatt på noen fairwayer. Vi har fått skryt for greenene våre, og det er hyggelig. Stimpen har ligget på ca. 9 i hele juli, og det er hva vi ønsker men det er muligens litt for raskt i forhold til den pinneplasseringene vi har. Jeg regner med at dere har sett at vi har begynt med flaggplassering A, B og C. Dette er hva er beskrevet på vei ned til 1. tee.

 

Vi har tenkt og vertikalskjære greenene igjen fordi det er litt for mye gress som gjør at det blir vanskeligere og holde hastigheten oppe. Det arbeidet starter nå og dette vil selvsagt medføre andre hastigheter en tid fremover.

 

Banen har vært godt besøkt og alle melder tilbake at forholdene er meget gode.

 

Men til slutt et lite hjertesukk. Jeg ber alle om å respektere de fine greenene vi har og reparere nedslagsmerker. Gjør vi ikke det risikerer vi at vi utsetter oss for soppangrep som vil forringe kvaliteten. Jeg har også lagt merke til at på hullene 1, 8 og spesielt hull 17, blir ikke oppslått torv lagt tilbake på fairwayene. Det er mulig at vi skal slutte med ballplassering med risiko at ballen blir liggende  i oppslåtte divot, for at alle skal forstå hvor viktig det er for banen at alle legger tilbake sine diovots.

 

Jeg håper dere nyter banen og at golfspillet blir like bra som banen fortjener. Nå nærmer det seg KM, noe som er for alle. Meld dere på la oss lage en fest ut av de dagene.

Pettern


Andre innlegg

Til bloggens forside

Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
ECIT Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Josefsson
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri
Hensikt