Blogg

30.05.2016 - Baneblogg

Fredagens baneblogg ble utsatt fordi vi trengte å ta noen viktige beslutninger rundt videre arbeid med greenene. Nå er banen veldig fin, greenene blir bedre for hver uke, og hastigheten har ligget på mellom 7,7 og 8.
 
Vi har hullet, skjært og sådd putting og chipping green. Denne uken skal vi hulle og så alle greenene (ikke skjære). Pipene vi bruker til hulling er tynne og vil ikke påvirke overflaten i så stor grad som tidligere. Vi begynner arbeidet i dag og stenger de første 9 (mulig vi åpner på ettermiddagen) og fortsetter med siste 9 på tirsdag. Deretter skal det sandes lett og rulles slik at vi fortest mulig får en god spilleflate. Dette arbeidet er helt nødvendig for å ha sunne og gode greener gjennom hele sesongen. Om du lurer på ”Hvorfor i all verden skal de hulle greenene nå?”, så les denne artikkelen i Norsk Golf.
 
Den planlagte åpningen av hull 11 er utsatt til kommende helg. Området i svingen trenger mer tid til å gro til. Håper alle har forståelse for at ukens arbeid med greenene og utsatt åpning av hull 11 er beste for banen på lang sikt, og viser tålmodighet med begrenset tilgang mandag og tirsdag denne uken. 
 


Til slutt en liten stemningsrapport fra fredag 27. mai hvor våre samarbeidspartnere Buskerud Blikk og Drammen Lift hadde sin årlige firmaturnering; 40 fornøyde deltagere, fint golfvær, flotte baneforhold og gode scorer!
 
Drammen Golfbane/Banekomiteen DGK

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her