Blogg

29.04.2016 - Baneblogg

Vi har hatt en travel uke hvor vi har hatt fokus på å gjøre ferdig hull 11. Vi har nå lagt ut 1250 m2 ferdiggress, og teestedene på hull 1 og 12 har også blitt rettet ut og fått nytt gress. Dette har vi klart med hjelp fra en utrolig positiv gruppe, hovedsaklig fra Tirsdagsgruppa, som gjorde en utrolig jobb på onsdag.På banen ellers er det ikke så mye som har skjedd. Den lave temperaturen gjør at det ikke er særlig vekst i gresset og måling av stimp (hastighet på green) må vente ennå en uke.

Neste uke:
Vi forventer økt temperatur til uken, og da blir det raskt bedring i kvalitet på både greener og fairways.Vi skal fortsette med rydding etter vårdugnaden, og sette i stand bunkeren på hull 13. Vi skal endelig gjødsle greenene, og ha mer fokus på vanlig vedlikehold.

NB! Det er noen viktige regler på hull 11:
Lander ballen din i G.U.R. området kan du slå ett nytt slag (slag nr 2) eller droppe med ballplasserig i droppezonen til høyre for green. Det er tillatt å hente ballen i G.U.R. området; korteste vei inn og ut, uten bag og tralle.Bilkjøring kun tillatt på veien - overtredelse vil medføre forbud mot bilkjøring!

Ha en fin golfhelg, og lykke til dere som skal være med på Vårspretten på lørdag!
Her her noen flere bilder fra hull 11 og tee 1.

Provisorisk utslagssted hull 11
Hull 11 er fortsatt par 3

Hull 11
Det er ikke lov å spille fra nylagt gress, kjøre bil, trille tralle eller ta med bag inn i områget. Spill ny ball om du havner her; korteste vei inn og ut for å hente ballen din.


Nytt ferdiggress på tee 1.


Banekommiteen
v/Petter´n

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her