Blogg

23.09.2016 - Baneblogg

14 dager siden sist. Håper dere fortsatt spiller golf, banen er veldig bra fortsatt. Vi holder på med vanningsanlegget, og prøver å finne ut hvorfor det er en del lekkasjer, spesielt rundt noen greener. Dere har sikkert merket noen våtområder, hull 3 bak, hull 4 h. bak, hull 11 bak, osv. Dette er vi i ferd med å ordne. Vi har også fått drenert dumpa foran green på hull 14.

Banen holder vi åpen så lenge vi kan. Været bestemmer - vi har ingen sluttdato. Det som vil skje fremover er at vi sakte, men sikkert øker klippehøyden på greenene og fairwaier - neste uke 4,5mm på greenene.

Viktige ting for alle nå om høsten, er reparasjon av nedslagsmerker og legge tilbake divot. Dette er enda viktigere nå på høsten for å få bra forhold også neste år.

Banekomiteen 
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her