Blogg

22.07.2016 - Baneblogg

 
Denne uka har vi i tillegg til normale klipperutiner fått gjort ting vi ikke har hatt tid til før: Reparert divots på teestedene, klippet rundt vannhinder og fått alle bunkerne i spillbar stand. Vi har satt ut bøtter med frø og jord på par 3 teene slik at spillerne selv kan reparere, og lagt tilrette for treningsområde for de som vil slå fra gresset på driving rangen.
 
Reparer divots på testedene
Slå fra gress på driving rangen
Neste uke gjør vi de siste forberedelsene inn mot NM Match som går fra fredag til søndag. Vi skal skjære kanter på en del bunkere og pynte opp i hele anlegget. Vi gleder oss til å vise frem den fine banen vår.
 
Med mye varme og sol er vi nødt til å vanne greener og teesteder på dagtid, så det kan komme en våt overraskelse innimellom.
 
Vi fortsetter å ha samme hastighet og ærlighet på greenene - stimp i dag er 8,9. MEN det er fortsatt for mange nedslagsmerker som ikke blir reparert, og vi oppfordrer alle til å hjelpe til med å minne andre på viktigheten av dette.

God golfhelg til alle!

Banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her