Blogg

22.04.2016 - Baneblogg

Vi har denne uken begynt å fjerne kvist og kvast som ble ryddet på dugnaden i helgen. Vi har ikke rukket alt ennå, men vi står på.

Greenene og teestedene er klippet og sandet, og vi har også begynt å klippe fairwaiene. Vi vil øke hastigheten på greenene etterhvert som det blir varmere vær. 

Vi nå har nå nye utslagssteder; 58-54-47. Gi beksjed om hvilket utslagsted du vil spille fra når du registrerer deg i proshopen. Alle får skrevet ut personlig scorekort med tildelte slag ihht. slopen fra valgt utslagssted. ALLE SKAL registrere seg i proshopen før spill på banen. 

Neste uke har vi full fokus på legging av ferdiggress på hull 11. Dette er en stor jobb som krever mye av alle involverte. Vi trenger hjelp mandag ettermiddag fra kl. 16.00 - 18.00 til den siste finishen. Har du mulighet til å stille opp så gi beskjed til dugnadsansvarlig Hans Petter Nilsen på tlf. 907 70 036 eller e-post hans.petter.nilsen@drammen.golf.

Ha en fin golfhelg - husk å reparere nedslagsmerker!

Banekomiteen, 22.04.2016
v/Pettern

NB! Det er fare for frost og mulig utsatt start på lørdag morgen - ta kontakt med proshopen på tlf. 32880303 for nærmere informasjon. 

 

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her