Blogg

20.05.2016 - Baneblogg

Denne helgen har vi et stort arrangement - Norsk Seniorgolf har uttaksturnering både lørdag og søndag, og det blir bare mulig og spille sent på ettermiddagen. Vi har klippet gresset på hull 11 , dette ser nå meget bra ut. Under turneringen skal hull 11 spilles som par 4, og det blir spennende og få tilbakemeldinger på dette. Vi må dessverre gå tilbake til provisorisk par 3 igjen etter turneringen, men vi åpner for par 4 for alle neste helg.

Putting green på Drammen GolfbaneDenne uken har vi jobbet hardt for å få banen opp på ett nivå som gjør at det blir gøy å vise den frem til alle gjestene vår fra Norsk Seniorgolf, og ikke minst til dere medlemmer. I dag har vi rullet greenene med Vibrovalser etter klipping, og resultatet ble veldig bra! Fredag ettermidag målte vi stimpen i regn med fuktige greener, og vi har nådd målet som vi lovte i forrige uke - stimpen var 8!!! I tillegg var det også mye bedre og jevnere rull på ballen. Dette er dokumentert etter test med Parrymeter - et apparat som måler jevnhet og ærlighet på spilleflaten (sjekk video på You Tube).

Vi har fått tettet de aller fleste lekkasjene på vanningsanlegget (hull 7 fairway og hull 18 fairway),og neste uke forsetter vi med tiltak for å gi dere en enda bedre bane.

Ønsker alle en fin golfhelg!

Banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her