Blogg

17.06.2016 - Baneblogg

Denne uken hadde vi planer om å så greenene, men dette har vi utsatt fordi vi ikke har nok vannreserver til å vanne så mye som vi trenger for å sikre utvikling av gressfrøene. Vi har resådd teestedene og gjødslet greener og fairwayer. Vi er nå også ajour med all rough klipping, det er fortsatt hardt, men regnet vi fikk hjalp en del.

Tirsdagsgutta lager ny adkomst til hull 15Tirsdagsgutta hadde sin vanlige fredagsdugnad - 10 mann og gjorde en kjempejobb med rydding i skogen på hull 11 og lagde ny adkomst til tee på hull 15. Nettet på driving rangen har vi også fått ordnet. Disse gutta gjør en kjempejobb, og bidrar til at vi har fått mye skryt av anlegget i det siste. 

Torsdag ettermidag målte vi stimpen på greenene til 8,6 - raskeste greener hittil i år.

Neste uke fortsetter vi å følge klipperutiner, og vi skal rette opp noen lekasjer på vanningsanlegget.

Forholdene på banen er nå så bra at det er på tide å være litt mer frempå med å skryte av hjemmebanen vår. Nå ser vi resultatet av de tiltakene som ble bestemt i ny baneplan. Banemannskapene gjør en kjempejobb under head greenkeeper Nathans ledelse. Vi har raskere og ærligere greener, hull 11 er ombygget og klart og det er ryddet og ordnet over hele banen. Særlig hyggelig er det at våre gjestespillere også opplever at Drammen Golfbane er en flott bane med innbydende hull som gir en spektakulær golfopplevelse. Les dagens omtale på TeeOff.no! Heng deg gjerne med i heiagjengen og fremsnakk din hjemmebane. "Fordi vi forjener det!!!"

God golfhelg fra banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her