Blogg

15.07.2016 - Baneblogg

Ingen blogg forrige uke, men heller ingen ting å melde om unntatt normalt vedlikehold. 
På mandag sandet vi greenene. Normal rutine er å dra over med nett rett etter sanding, men dette fikk vi ikke gjort på mandag p.g.a. mye regn. Vi ligger litt etter med klipping av fairwayer p.g.a. av all nedbøren denne uken, så vi må klippe litt i helgen. Forøvrig er banen i flott stand og julitilbudet på greenfee og bil trekker en del gjestespillere.

Tirsdagsgutta har hatt dugnad også denne fredagen. Ny, fin hellelagt adkomst til tee 58 og 54 på hull 1 er anlagt. Takk for vel utført jobb!

Neste uke vil hovedsakelig bestå av klipping, legge ny sand i bunker 10 og ellers vanlige gjøremål. Vi vil sette ut bøtter med sand og frø på teene på par 3 hullene, så vi alle kan reparere divots. Håper alle vil bidra ti å få dette til å fungere.

Til slutt vil vi gratulere Head Greenkeeper Nathan som har blitt pappa til en fin jente i dag! 

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her