Blogg

12.08.2016 - Baneblogg

Regn, regn og atter regn - dette har vært en våt uke. Banen er mettet, så vannet trenger ikke ned i bakken. 
Vi vertikalskjærte greenene på tirsdag, dette for å få opp hastigheten igjen. Ellers har vi fått klippet alt vi skal og tømt bunkerne for vann, men på fredag ettermiddag er de fulle igjen. Drenering av bunkere er nok noe vi må prioritere.

Ellers har dere sikkert sett at vi har fått opp et veldig fint skilt nede ved veien. Dugnadsgutta har også fjernet flere trær ved innkjørselen, dette ble veldig bra. Kanonjobb igjen gutter!

Vi har en stor turnering i helgen, NSG Lag NM. Vi har gjort alt vi kan for å vise frem en fin bane. Banen er åpen på ettermiddagen med veldig bra forhold både lørdag og søndag hvis det er noen som vil spille etter turneringen.

Neste uke blir en vanlig klipp- og vedlikeholdsuke - vi håper på bedre vær. Nå som greenene er veldig myke, er det ekstra viktig at dere reparerer nedslagsmerkene deres.

Ha en fortreffelig weekend!
Banekomiteen v/Pettern 

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her