Blogg

09.09.2016 - Baneblogg

Denne uken har vi hullet og sådd som planlagt. Takk for forståelsen for at vi stengte 9 hull mandag og tirsdag, det gjorde alt mye lettere for oss. 

Putteforholdene er fortsatt like fine, vi klipper nå og neste uke på 4,2 mm. Dere lurer kanskje på hvorfor vi klipper noen greener litt anderledes (midre)? Det er for å spare den ytterste delen av green. Denne har fått noe slitasjeskader p.g.a. kort klippehøyde - ingen dramatikk, men vi gjør dette ut året. 

Derek og gutta har også fått tettet 3 store lekkasjer på vanningsanlegget ved hull 5, 11 og 16, så nå vil det tørke opp her. Vi trapper ned mannskapet, med én person fra mandag. 

Neste uke vil vi sprøyte greene med flytene gjødsel for å stimulere rotutviklingen etter såingen sist uke. Ellers blir det vanlige klippe- og vedlikeholdsrutiner.

Håper dere kommer til å spille i helgen. Som sagt; det er fortsatt kanonforhold! Ha en fortreffelig weekend!

Hilsen banekomitéen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her