Blogg

05.08.2016 - Baneblogg

Bloggen sist helg glimret med sitt fravær. Litt stress i forbindelse med NM Match for ta skylda.

Banen fikk utrolig mye skryt i helgen. Greener, fairwayer, arrangement - alt var kanonbra! Derek og gutta gjorde en kjempejobb sist uke, og vi tør påstå at banen aldri noen gang har vært bedre.

Denne uken har vi hullet, vertikalskjært, sandet og gjødslet greenene på mandag og tirsdag. Dette er normalt vedlikehold som vi gjør for å fortsette å ha like bra forhold fremover. Dette påvirker jevnhet og hastighet denne uka, men fra mandag skal vi være tilbake til normalen.

Neste uke skal vi jobbe med å få satt istand bunkere og veier, og vi skal også sprøyte de siste områdene mot kløver.

Til slutt en minner vi nok en gang om at nedslagsmerker skal alltid repareres! Og til dere som kjører bil, ta vare på banen ved å kjøre på en måte som ikke gjør skade. Bruk sunn fornuft. Vi vil følge dette opp utover og spesielt når det er vått. 

Vi håper Yr og Storm tar feil angående værvarselet, slik at vi får en god golfhelg!

Banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her