Blogg

03.06.2016 - Baneblogg

Denne uken har vi hullet og sandet greenene, et arbeid som er helt nødvendig for å ha sunne og gode greener. Arbeidet er gjort skånsomt med små piper for å påvirke rullen på ballen så lite som mulig og raskt få tilbake en god spilleflate. Det har vi lykkes med, og vi har nå en stimp på 7,5 - omtrent som før vi begynte hullingen.

På lørdag åpner vi hull 11 og tee 1 og 12. Det er bare å glede seg til nye utfordringer på hull 11, men alle må gå utenom de avsperrede områdene hvor det ikke er gress, og vi forventer at alle respekterer de oppsatte sperringene. Det er bare tillatt å kjøre bil på veien.

Tirsdagsgutta gjorde en kjempejobb på fredag med drenering på hull 11. Vi er helt avhengig av at frivillige stiller opp og hjelper oss med slike oppgaver - det sparer oss for kostnader og gjør at vi kan forbedre banen til glede for alle. Takk skal dere ha!

Neste uke blir det mye klipping av gress. Det gror enormt nå i varmen. Vi skal også sprøyte mot kløver. Dette er en dyr og tidkrevende jobb som gjøres annethvert år.

Og til slutt en gjenganger: Husk å reparere nedslagsmerker - det er mange av dem!

God golfhelg!
Hilsen banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her