Blogg

02.09.2016 - Baneblogg

Denne uken har vi hullet og sådd teestedene, og skadene vi så i forrige uke på greenene er allerede mindre etter at vi har sprøytet mot sopp (snømuggel).

Vi har som kanskje noen av dere har lagt merke til, senket høyden på semi rough klipperen. Det vil nå bli kortere gress den siste delen inn mot greenene, og man vil se et klart skille mellom rough og semi rough. Vi kommer også til å øke klippehøyden på greene til ca. 4 mm, men det vil ikke få stor innvirkning på hastigheten. Målte 9 på stimpen i dag med klippehøyde på 3,8 mm. 

Vi skal så inn den nye gresstypen hunnekvein på greenene. På mandag stenger vi front 9, og huller, sår og sander. På tirsdag eller stenger vi back 9 for å gjøre det samme. Vi stenger disse hullene for å rekke å få gjort oss helt ferdig med 9 hull på en dag. 

Spilte selv tirsdag, det var dessverre veldig mange nedslagsmerker som ikke var reparert. Vi må bli flinkere til å huske dette! Det nye gresset vi sår inn er veldig sårbart for nettopp nedslagsmerker.

Det blir bra vær i helgen, utnytt dette til en runde på kanonforhold på hjemmebanen.
God helg!

Hilsen banekomiteen
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her