Blogg

01.07.2016 - Baneblogg

Denne uken har det handlet mye om klipping. I tillegg har vi gjødslet semirough foran og rundt greenene. Vi har også begynt å klippe det som skal bli fairway på hull 11. Den skal nå gå rundt kollen og nesten frem til vannhinderet. For å få en jevnere og bedre spilleoverflate skal vi begynne å sande dette området.

Med nyslipte kniver og rulling denne uken er greenene enda jevnere og raskere enn forrige uke. Tilbakemeldingene fra medlemmer og gjestespillere er veldig hyggelige. Vi mener hastigheten på greenene nå er på det nivået som passer våre greener, men vi vil fortsette å jobbe med overflaten så vi får enda jevnere og ærlige greener. Utfordringen med raskere greener er flaggplasseringene, og med ondulerte greener er det også ekstra utfordringer for spillerne. 

Neste uke blir en uke med vanlige rutiner med mye klipping. Vi skal også fjerne restene av duken som ligger i bunkeren på hull 8.

Dessverre ingen bil på hull 7 i helgen, da bremsevaieren er røket. Den kommer til uken og da er bilen på plass igjen.

God helg og god ferie til dere som skal ha det.
 
Banekomiteen 
v/Pettern

Til bloggens forside

Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar, gjør gjerne dette med en god tone. Alle kommentarer med innhold som kan virke støtende eller upassende vil bli slettet.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her