Nyheter

Bli med Nigel til Roma

man 19. august
10. - 17. oktober blir det golftur til varmere strøk. Turen går til Roma og Parco de'' Medici. Nigel er med som pro og reiseleder. Ta kontakt direkte med Nigel for påmelding så snart som mulig.

Lag-NM senior 1 divisjon Drammen Golfklubb

søn 18. august
Vi gratulerer vinnerne av årets Lag-NM her på Drammen Golfbane. I dameklassen vant Oslo Golfklubb og herreklassen ble vunnet av Losby Golfklubb! Våre egne herrer med Tore Steingrimsen, Ståle Mikkelsen, Tom Arne Evjen og Frode Knapskog kom på en flott 6. plass vi gratulerer!

"Det går bedre og bedre dag for dag....»

tor 15. august
Styret i klubben hadde møte på mandag og ønsker å fortelle alle medlemmer at den økonomiske situasjonen pr 31/7 ser veldig bra ut!

Lag NM senior i helgen

tor 15. august
Det skal spilles Lag NM i Drammen, og banen vil være stengt store deler av dagen. Våre medlemmer tilbys å spille på Kongsberg og Holtsmark for halv pris greenfee lørdag og søndag

Finale herredag 2019

tor 15. august
Finalen ble spilt i går onsdag 14. august.Vi gratulerer vinnerne Bernhard Jahnsen i bruttoklassen ogOve Oseberg i nettoklassen!

Damegruppas årlige grillfest nærmer seg

ons 14. august
Tirsdag 27. august er det klart for damegruppas årlige grillfest. Damegruppas grillfest er en sosial og artig parturnering hvor vi spiller 9 hull greensome (¾ hcp) med shotgun-start kl 17.00
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift