Instruksjon

Nybegynnerkurs - Veien Til Golf, VTG i Drammen

GOLF kombinerer det sosiale med mosjon, flott natur og frisk luft. Spill golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Golf – en idrett for alle hele livet.
 
MÅLET MED KURSET er å gi deg en trygg og positiv tilnærming til golfspillet. VTG-kurset omfatter instruksjon og trening på våre treningsfelt, samt noe på banen. I tillegg vil vi snakke om sikkerhet og opptreden på banen, litt om selve spillet og spillereglene. Etter endt kurs er du kvalifisert til å melde deg inn i Drammen Golfklubb og til å spille golf på banen.
 
SPILL PÅ BANEN inngår også som en obligatorisk del av kurset. Dette vil du kunne gjøre i forbindelse med vår faddergolf hvor nybegynnere spiller sammen med erfarne golfere i løpet av ukene etter kurset.
 

Kurset inkluderer VTG-kurset, introduksjonsmedlemskap med fritt spill på banen, samt faddergolf.  Kurset inkluderer alt av materiell som trengs for å gjennomføre kurset, og har du ikke golfutstyr kan du låne dette av oss under kurset.
NB: Introduksjonsmedlemskapet er for nye golfere. Har du hatt et aktiv medlemskap i en golfklubb de senere årene må du på forhånd avklare med oss om du kvalifiserer for dette medlemskapet. 


Alder
VTG-kurset  er for deg  som er 13 år eller eldre.  Kursen går over en hel dag og er ikke tilpasset barn. For deg under 13 år anbefaler vi juniortrening som klubben arrengerer. 

I Drammen Golfklubb får du det du trenger for å komme i gang!
Det blir satt opp flere VTG-kurs med sstart våren 2023 sesongen.
Ta kontakt med vår pro Douglas (tlf 93225769) dersom du har lyst til å komme igang med en pro-time. 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her