Nyheter

Siste turnering i 2018 med 35 deltagere

Av:   |  Publisert: 18. november 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Siste turnering av året med 35 deltagere. Resultatene ligger i Golfbox. Takk for i år! Styret vil oppdatere aktivitetene i sitt arbeide før jul, og så møtes vi på det ordinære Årsmøtet i februar 2019!

Det ble en siste turnering under mottoet: Velkommen tilbake - og takk for i år! Som vanlig kan vi takke Petter'n for både ide, initiativ og gjennomføring. Det deltok 35 medlemmer og resultatene ligger i Golfbox.

Med dette takker også styret for årets sesong. Året 2018 kommer å gå til historien som et av de mest spennende i Drammen Gofklubb sin historie. Det ligger fortsatt mye arbeide igjen for styre og kommiteer før sesongsstart i 2019, men den viktigste grunnstenen er lagt ved overtagelse av hele anlegget med bane og klubbhus. Nå trenger vi enda fler frivillige i kommiteer og styrer og tiden er inne nå å gi ditt bidrag til Drammen Golfklubbs drift. Anders Juel er som leder av valgkomiteen er godt i gang med å finne gode kandidater, så dersom du har lyst, ring Anders. 

Det vil bli avholdt minst 2 styremøter før jul der både oragnisasjon og samarbeidspartner står på agendaen. Vi tar sikte på å ha Årsmøtet i februar, men da kontingenten allerede er vedtatt vil denne bli fakturert allerede i januar. Vi trenger likviditet så vi håper alle betaler raskt. 

Min og styrets dør står alltid åpen, send epost eller ring! Sjekk hjemmesiden for informasjon.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her