Instruksjon

Organisert trening - nyttig og moro!

I Drammen Golfklubb får alle mulighet til å videreutvikle seg som golfspillere uansett nivå og ambisjon.
Vår Head Pro Douglas har satt opp kurs fra uke 19 og frem til sommeren. Vi følger retningslinjene fra golfforbundet for instruksjon og vil ha max 4 i hver gruppe.

KURS FØR SOMMER - MAX 4 DELTAGERE PER KURS
KURS 1 TID UKE19 UKE20 UKE21 UKE22
Damekurs Onsdager 17:00-18:15 Sving med jern (range) Chip og putt Pitch og Bunker Sving og Driver (range)
VTG & nybegynnere Onsdager 18:45-20:00 Sving med jern (range) Chip og putt Pitch og Bunker Sving og Driver (range)
Herrekurs Torsdager 17:00-18:15 Sving med jern (range) Chip og putt Pitch og Bunker Sving og Driver (range)
Senior herrer Mandager 12:00-12:30 Sving med jern (range) Chip og putt Pitch og Bunker Sving og Driver (range)
KURS FØR SOMMER - MAX 4 DELTAGERE PER KURS
KURS 2 TID UKE23 UKE24 UKE25 UKE26
Senior herrer Mandager 12:00-12:30   Chip og putt Pitch og Bunker Sving og Driver (range)

PRIS Kurspris    Kr. 595,- PÅMELDING DIREKTE TIL DOUGLAS på telefon 93225769

Junior/Knøttetrening:
Tidspunkt for trening kommer

Et langt og godt liv som golfspiller starter gjerne med Knøttegolf med lek og moro for de minste. For de litt større er kurset Veien Til Golf en obligatorisk begynnelse. Her gis det både teori og praktisk undervisning, og du kan låne golfkøller hvis det er ønskelig. Alle som tar VTG-kurs hos oss får muligheten veiledning i spill på banen med faddere fra klubben. Mer om dette under faddergolf som spilles hver torsdag kveld.

OMA Personell AS
forvaltningshuset