Instruksjon

Organisert trening - nyttig og moro!

I Drammen Golfklubb får alle mulighet til å videreutvikle seg som golfspillere uansett nivå og ambisjon.

Et langt og godt liv som golfspiller starter gjerne med Knøttegolf med lek og moro for de minste. For de litt større er kurset Veien Til Golf en obligatorisk begynnelse. Her gis det både teori og praktisk undervisning, og du kan låne golfkøller hvis det er ønskelig. Alle som tar VTG-kurs hos oss får muligheten veiledning i spill på banen med faddere fra klubben. Mer om dette under faddergolf som spilles hver torsdag kveld.

For dere som har spilt litt mere golf, men ønsker litt veiledning og trening vil vår pro Nigel Hunt holde treninger.

KURS ETTER SOMMER 2019:     UKE  33 - 39
  TID UKE 33 UKE 35 UKE 37 UKE 39
SENIOR HERRER & DAMER MANDAG      KL.11.00 - 12.30 RANGE SWING CHIP  /  PUTT RANGE SWING PITCH  /  BUNKER
VTG & MEDLEMHCP 26+ ONSDAG        KL.18.00 - 19.30 RANGE SWING CHIP  /  PUTT RANGE SWING PITCH  /  BUNKER