Nyheter

Knøttetrening starter igjen torsdag 23. august

Av:   |  Publisert: 20. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Håper alle har hatt en fin sommerferie og er klare til golftrening igjen! Vi starter førstkommende torsdag kl. 17:00 - kl. 18:30, og fortetter ut september mandager og torsdager.

 
Trener på mandager er Carina og torsdager Aleksander. 
 
Carina er bare verdens kuleste jenter med masse erfaring fra både golf og annen sport, en positivt konkurransejente med glimt i øyet!!
Aleksander er bare kul, aldri stresset og har en sving og teknikk dere kan lære masse av!
 
Ønsker alle sammen vel møtt!
 
Med vennlig hilsen
 
Nigel
 

 
Trener på mandager er Carina og torsdager er Aleksander. Thomas har fått ny jobb og dessverre har ikke anledning, jeg vet han var populær hos dere men vi kan ikke noe annet en ønsker han lykke til i ny stilling hos Colgate!!.
 
Jeg vil anbefaler dere jente til å møte med Carina på mandager, og gutter på torsdager hvis mulig.
 
Carina er bare verdens kuleste jenter med masse erfaring fra både golf og ikke minst ryttersport, skikkelig positivt konkurranse jenter med glimt i øye!!
Aleksander er bare kul, aldri stresse, en skikkelig forbilder for dere gutter som vil spiller golf, og han har et sving og teknikk dere skal bare prøve og  kopierer resten av livet!!
 
Ønsker alle sammen vel møtt,
 
Med vennlig hilsen ,
 
Nigel
 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her