Nyheter

Velkommen til Drammen Golfklubb og Skoger Invitational

Av: Hanne Ødegaard  |  Publisert: 14. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Turneringen går av stabelen 24. juli og henvender seg mot et yngre publikum i 20 og 30 åra, med en arena for god stemning, lekent turneringsspill, konkurranser og muligheter for diverse mat og drikke underveis.

Dette blir en dag med typiske konkurranser som longest drive og nearest pin, samt andre mindre konkurranser underveis og ved klubbhuset. Ved oppsatte plasser på runden vil det være salg av drikkevarer og mulighet for enkel mat. Etter ferdig spilt runde vil det bli servert pizza og muligheter for et par kalde på takterassen. Det er 72 plasser tilgjengelig, så her blir det første man til mølla. 

Vi går ut med shotgunstart klokka 12.00, så møt opp i god tid før dette. Mer informasjon med flights og hvor du slår ut fra kommer på infomøte klokka 11.30.

Turneringsformen vil bli ‘netto slaggolf’ eller ofte kalt ‘svensk slaggolf’. Dette er et turneringsspill med 100% handicap, som fungerer slik: 

Hver spiller bruker sitt handicap for dagen (dagens golfbox hcp) og derifra sine tildelte slag, scoren din for dagen vil bli antall brukte slag minus antall tildelte slag.

Eksempel: En person har 18 tildelte slag og går en runde på 90 slag. Scoren til personen vil da bli 72 når man trekker fra de 18 tildelte (90-18). Hvis banens par er nettopp 72, har du da gått på PAR. Bruker du 91 slag, vil din score bli +1, bruker du 89, vil scoren bli –1 osv. 

Det er en øvre grense for antall slag på hvert hull, som er hullets par +5. Så på et par 3, vil det si 3+5 = 8. Par 4, 4+5 = 9 osv. Man stryker derfor aldri hull, men kan ende på en maks, der man kan plukke opp ballen og gå videre. Det vil det bli informert om hvordan dette fungerer på infomøtet, og muligheter for spørsmål hvis noe er uklart.

I tillegg til dette vil det være mulig å kjøpe seg mulligans for 50kr via vipps, med maks 1 på front og 1 på back. 

For mer hjelp underveis har man også mulighet én gang i løpet av runden til å flytte sin egen ball 1 køllelengde i valgfri retning, men ikke ut fra straffeområder. 

Prisen for deltagelse vil være 390,- for medlemmer av Drammen GK, og 550,- for ikke-medlemmer. I denne prisen inngår:
- Greenfee
- 1 Bøtte rangeballer
- 1 Baguette
- 1 Mineralvann
- Pizza etter runden 

Påmelding gjøres i Golfbox, og bekreftelse for påmelding vil kun bli sendt etter betaling på Vipps er godkjent. Vipps nummer for dagen er '693230'. Merkes med 'Skoger invitational' og 'Ditt navn' eller golf ID.
 
Ikke gå glipp av denne golfdagen, meld deg opp i golfbox i dag!

Spørsmål ?  Tlf: 917 29 680  Mail: Sindre@bronsta.no

PS. Arrangementet har en aldersgrense på 18 år.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her