Turneringer

Bli med på Sommergolfen 2020

Publisert: 30. juni 2020  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Asker GK, Drammen GK, Holtsmark GK og Kongsberg GK feirer vårt medlemssamarbeid og arrangerer en tour med turneringer som går over 4 dager, 1 dag på hver bane.

Første turnering er 4. juli på Drammen GK. 5. juli spilles det på Kongsberg. Helgen etter åpner med Asker GK 11. juli og finalen på Sommergolfen 2020 spilles på Holtsmark GK 12 juli.

Det spilles i 3 klasser på herre siden og en klasse for damer. Order of Merit hvor alle runder teller så her gjelder det å være med på alle fire turneringene.

Husk derfor å melde deg på i alle turneringene.

Du kan selvfølgelig melde deg på i de turneringene du har mulighet til å spille og vi ønsker jo at så mange som mulig skal bli med på dette

Greenfee er satt til 250 kr pr runde, og deltageravgiften er satt til 150 kr pr runde. De som har medlemskap med fritt spill på alle baner betaler kun deltageravgift. Spillere som ikke er medlem av de fire samarbeidsklubbene betaler 500 kr i greenfee pluss deltageravgift.

I tillegg til vanlig premiering pr sted vil vi også selvfølgelig premiere etter Order of Merit.

Meld dere på, så gleder vi oss til å se masse flott spill på alle fire baner i juli.

OMA Personell AS
forvaltningshuset