Nyheter

Informasjon om handicapregulering

Av: Anders Lantz  |  Publisert: 23. november 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Handicapsystemet har som et viktig formål at spillere med ulik spillerstyrke skal kunne konkurrere på en rettferdig måte. Dette krever at alle spiller og registrerer handicaptellende runder på en korrekt måte.

Informasjon om handicapregulering

Handicapsystemet har som et viktig formål at spillere med ulik spillerstyrke skal kunne konkurrere på en rettferdig måte. Dette krever at alle spiller og registrerer handicaptellende runder på en korrekt måte. Registrerte runder skal være spilt etter golfreglene, og scoren skal godkjennes av markør. Det er også viktig at registrering av en runde, og godkjenning fra markør, skjer samme dag som runden er spilt. GolfBox vil da kunne beregne om spilleforholdene har vært som forventet, eventuelt bedre eller dårligere. Dette kommer til uttrykk i det vi kaller Spilleforhold justering (PPC) når handicap spilt til for runden beregnes.   

Ved sesongslutt var det hele 166 registrerte score som ennå ikke var godkjent av markør. I tillegg var det 38 registrerte score der det ikke var oppgitt markør (spiller gått alene), eller oppgitt markør som var ukjent for GolfBox. Det er VIKTIG at alle påser at rapporterte score kommer med i handicaputregningen, og purrer på markør hvis godkjenning mangler.

Det er fortsatt mulig å få godkjent de rundene som er registrert. Sjekk ditt scorearkiv og ta kontakt med markør om noe mangler godkjenning.

I løpet av desember vil runder uten godkjenning bli slettet

Drammen 22.11.2022

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her