Nyheter

Sommerhilsen fra Douglas

Av: Hanne Ødegaard  |  Publisert: 3. juli 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er gledelig å melde at det er stor aktivitet rundt alle de forskjellige treningsgruppene vi har.

Knøttegolfere er de yngste i klubben fra 5 til 9 år. Mellom 8 og 15 gutter og jenter møter opp og leker og trener i en time hver mandag fra 17 - 18. En morsom gjeng med mye energi. 
Juniorer fra 10 til 17 år har fast treningstid på mandager fra 18:15 til 19:45. Her er det mere svingtrening, og morsomme konkurranser rundt putting og pitching området. Torsdager er det trening for de gutter/jenter som satser på å spille turneringer og som liker å trene mer og med et mål å bli gode i golf. Mange er allerede lav hcp spillere, og ivrige til å spille turneringer.


En annen gruppe som er populær er tematrening på tirsdager. Her er det en fin gjeng med hcp 36-54. Det sosiale er nesten like viktig som svingen, men de syns det er stas å trene og bli bedre.


Dametrening er på torsdager og her finner du en fin gjeng med jenter i alle aldersgrupper. Vi trener på alle slagtyper og stemning er alltid topp.VTG er like populært i år som de siste årene. Vi har kjørt 12 kurs og circa 170 nye mennesker er introdusert til golfsporten, og har blitt medlem i Drammen Golfklubb. 
Jeg har også hatt flere bedrifts grupper, 45 unge mennesker fra Toppidrettslinja, barn fra allidrett og ikke minst en fin gjeng som møter opp hver torsdag fra Kirkens bymisjon. Alltid artig å se den stor spredning i alder. Fra 5 år til over 80 år. Det er en av de ting som gjør golf morsomt og spesielt.

I tillegg har jeg hatt en god del individuelle treningstimer. Noen ganger litt begrenset tid på grunn av alle kurs. 

Nå blir det en liten pause i gruppetrening så blir det bedre muligheter for å booke tid til en protime, enten på Golfbox eller med å sende en SMS til 93225769.

Alle treninger og grupper starter opp i uke 33. 

Douglas Day har blitt en tradisjon her på Drammen og i år blir det spilt på søndag den 3 september. En morsom scramble turnering for alle som ønsker ha en morsom dag på golfbanen -  velkommen!

Ønsker alle en flotte sommer med masse fine opplevelser både av og på golfbanen!


Hilsen Douglas 
Her en hyggelig samleing med jr gutter

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her