Nyheter

Meld deg på høstens nybegynnerkurs - VTG 2023

Av: Hanne Ødegaard  |  Publisert: 14. juli 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

12. august starter vi opp igjen med VTG kurs! Hva kan du glede deg til? Veien til Golf er et variert kurs som inkluderer teori, mye praktisk trening og spill på banen. Klubbens dyktige pro/trener hjelper deg.


Hva kan du glede deg til?

Veien til Golf er et variert kurs som inkluderer teori, mye praktisk trening og spill på banen.
Du får et utfyllende kursmateriell som hjelper deg til å forstå golf bedre og treningsveiledning fra klubbens dyktige pro. 

Du får oppfølging etter endt kurs slik at du får hjelp til å bli en bedre golfer. Drammen Golfklubb har også ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter. 

Voksen over 30 år betaler kr 2.700,-  for kurs og fritt spill på banen første året.
Velger du å forstette som medlem i Drammen GK betaler du 5.500 kr år 2 og fult medlemskap på linje med våre øvrige medlemmer år 3.

Juniorer og Ung voksen opp til og med 30 år betaler 2.150 kr første året.
Velger du å fortsette som medlem i Drammen GK går ditt medlemskap over i den medlemskategori i klubben du tilhører basert på alder.

Kurs betales i Proshopen føre kursen starter, så møt opp i tide for registrering og betaling. 

NB: Introduksjonsmedlemskapet er for nye golfere. Har du hatt et aktiv medlemskap i en golfklubb de senere årene må du på forhånd avklare med oss om du kvalifiserer for dette medlemskapet. 

Det er ingen bindingstid utover normale regler for utmelding/endring av medlemskap som er 31. desember for kommende år.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her