Hilsen fra Douglas

Av: Hanne Ødegaard  |  Publisert: 8. november 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Jeg vil bare takke alle for en fin og lang golfsesong og håper at dere har hatt mange gode runder og er fornøyde med egen innsats.

Til medlemmer og gjester i Drammen Golfklubb

Gratulerer til dere som hadde Hole in One, til de som vant KM eller spilte juniorturneringer på en fremmed bane. Til de som kom ned i hcp eller traff fairway eller opplevde sin første birdie, og til de som traff ballen for første gang!! Alle har sikkert noe de kan være fornøyd med.

Det er mange som vært hos meg for en liten sving sjekk eller bekreftelse at det de trener på er korrekt og jeg takker alle for tilliten. Etter over 40 år syntes jeg fremdeles det er gøy å hjelpe folk til å spille bedre golf. Over 200 mennesker har vært på VTG kurs, vi har hatt Knøtte og junior trening og tema kurs som har vært populært.

Vi skal fortsette med et variert treningstilbud i 2022, og hvis det er noe dere føler kunne ha blitt bedre send meg en mail med dine ønsker. Personlig har jeg et ønske om å ha flere spilletimer ute på banen og skal finne en fast dag og tid minst en gang i uken.

For de medlemmer som har noen timer til gode så kan vi fortsette med trening neste år.
Det er mange som har sagt at neste år skal de ta timer. Jeg gleder meg til å hjelpe dere og tror at de fleste opplever et forbedring etter en eller flere timer. I det minste et bedre forståelse av sin egen sving og kanskje en eller to ting som de kan fokusere på når de står og trener alene.

For de som lurer hva jeg gjøre i vinter måneder ! Jeg har en fast jobb på Custom golf på Frysjaveien hvor jeg jobber i resepsjon og også har muligheter til å gi instruksjon. I tillegg jobber jeg en dag i uken på Uranianborg AKS med tegning og engelskkurs for barn fra 6 til 10 år.

Når vi kommer til våren så blir det både golf tur til Portugal og til Skottland .

Jeg vil bare ønsker alle en god og trygg vinter og jeg ser frem til å se alle sammen på Drammen Golfklubb i 2022 .

God Golf Hilsen fra Douglas