Instruksjon

Velkommen til en ny og spennende golfsesong!

Publisert: 29. april 2021  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Douglas er på plass og det er nå satt opp kurs for våren!

Kjære medlemmer og venner!

Jeg er på plass og golfbox er åpen for booking av timer. I tillegg til individuelle timer er det også mulig å bestille tid for instruksjon ute på banen.

Gruppetrening er både lærerikt og sosialt, og har har vært populært for mange av klubbens nye medlemmer.

Kurs vi har satt opp i år er VTG kurs, junior og knøttetrening, dametrening, seniortrening og trening for de med HCP under 36. Vi har også satt opp ett kurs for de som nylig har gått VTG og som ønsker å komme videre med golfen.
Kursene går over 4 uker med nytt tema hver uke. Prisen per kurs er 600,-

Dato for kursene finner du her, og påmelding sendes til meg på mail d-craig@online.no

Nytt for i år er mulighet for å bytte grep på dine golfkøller her hos oss. Min erfaring er at det er mange som spiller med slitte og glatte grep. Ta kontakt med meg om du vil skifte grep, det tar vanligvis bare en eller to dager å gjøre jobben.

Lykke til alle sammen og ønsker dere en god golfsesong

Med beste hilsen fra Doulgas
ECIT Dulram