Instruksjon

Ny Pro i Drammen Golfklubb.

Publisert: 5. april 2020  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Det er med stor glede at vi i dag kan presentere Doulas Craig som ny pro i klubben vår. Douglas skriver selv:

Hei alle medlemer i Drammen GK
Det er en stor glede å kunne presentere meg som den ny Golf Trener i Drammen Golf Klubb .
Navne mitt er Douglas Craig. Jeg er opprinnelig fra Skottland og jeg har vært Pga Golf Pro i over 40 år.

Det er noen som kanskje kjenner meg fra min tid som Pro på Kjekstad GK .
Golf  har vært en stor del av mitt liv og jeg er takknemlig for at jeg har fått muligheter til å trene opp
så mange mennesker til å begynne å spille golf og til å hjelpe folk til å bli bedre golfspillere .
Golf er et fantastisk spill og det passer i alle aldersgrupper. Det er utfordrende, gøy og av og til frustrende.

Det er ingen tvil om at det fleste har godt av instruksjon og oppmuntring fra sin Golf Pro .

Vi skal sette opp kurs for klubbens mange forskjellig grupper hvor det skal være både lærerikt og sosialt.
I tillegg blir det mulig å bestille vanlig instruksjons timer. Uansett hvilken type trening du bestemmer deg for.
Alle har noe å lære. Mere info kommer etterhvert på Klubbens web side.

Jeg har hørt at det er mange dyktige golfspiller i Drammen GK, men likevel håper jeg det er mange som vil søke hjelp.
Nå er det å bare holde oss friske og være tålmodige.

Med vennlig golf hilsen
Fra Douglas