Nyheter

Kjære medlem

Av:   |  Publisert: 20. mars 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er alle inne i en vanskelig og nesten surrealistisk tid.Noen medlemmer har kontaktet oss med spørsmål om baneåpningog om de må betale inn sin kontingent.

Per dato er det ingen som vet hvor langvarig denne meget spesielle situasjonen blir, men uansett er det avgjørende å ta vare på de verdiene som golfanlegget utgjør, og da må anlegget vedlikeholdes slik at vi kan benytte det når vi har kommet over på den andre siden av denne pandemien. 

Det er slik at når du blir medlem av klubben, forplikter du deg til å følge klubbens lover. Disse sier at dersom du skal melde deg ut, må du gjøre dette innen 31/12, hvis ikke forplikter du deg til å betale medlemskontingenten i det påfølgende år. Det vil si den gjeldende kontingent i samme medlemskategori.

 

Her vil vi minne om at medlemskapet i klubben er noe annet enn et kundeforhold. Det er medlemmene som utgjør/eier klubben og vi står alle solidarisk ansvarlig. 

Vanligvis er det slik at du ikke skal betale for en vare du ikke får. Slik vil det altså ikke være for et medlem i en Golfklubb når det gjelder betaling av kontingenten. Eierne/medlemmene er forpliktet til å overholde sine forpliktelser, på samme måte som klubben er avhengig av å overholde sine. 

Så får vi bare håpe på at golfens egenart, med at den utøves i friluft og med god boltreplass, gjør at vi vil være blant de aller første som kan komme i gang igjen.

Kjære medlem, vis lojalitet til klubben din og betal din kontingent ved forfall og med glede.

NB! Husk at du kan velge å betale din kontingent over 8 månedlige rater.

Styret

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her