Nyheter

Hei alle medlemmer i Drammen Golfklubb

Av: Tore Steingrimsen  |  Publisert: 20. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sommerhilsen til medlemmer i Drammen Golfklubb. Blant annet om nye maskiner på banen og turneringer som kommer.

Ny Roughklipper og Bunkerrakemaskin

Golfbanen er i fantastisk stand om dagen. Gutta på banen står på for å holde en høyest mulig kvalitet. Klubben fikk levert en ny bunkerrakemaskin og roughklipper på mandagen. Vår gamle bunkerrakemaskin var fra 2002 og rough-klipper fra 2012 så det var på tide med en oppgradering. 

På tirsdagen fikk dugnadsgjengen en opplæring og de smilte godt når de fikk prøve den nye maskinen. Vår nye roughklipper er mer fleksibel å kjøre og går noe raskere. Klippehøyden kan enkelt justeres og når du kjører inn i tykkere gress minker maskinen automatisk farten så alt gress blir klippet. 
 

Velkommen til Drammen Golfklubb og Skoger Invitational den 24. Juli 2021

Turneringen henvender seg mot et yngre publikum i 20 og 30 åra, med en arena for god stemning, lekent turneringsspill, konkurranser og muligheter for diverse mat og drikke underveis. Åpen for ikke klubbmedlemmer, så ta med venner og kjente til en fantastisk turnering på Drammen Golfklubb. 

Dette blir en dag med typiske konkurranser som longest drive og nearest pin, samt andre mindre konkurranser underveis og ved klubbhuset. Ved oppsatte plasser på runden vil det være salg av drikkevarer og mulighet for enkel mat. Etter ferdig spilt runde vil det bli servert pizza og muligheter for et par kalde på takterassen. Det er 72 plasser tilgjengelig, så her blir det første mann til mølla.

Informasjon: https://www.facebook.com/events/963450541088357 
Meld deg på: https://drammengk.no/turneringer/turneringer-2021 
 

3 Dagers turnering til uka – siste påmelding i morgen fredag


Asker GK, Drammen GK og Holtsmark GK feirer vårt medlemssamarbeid og arrangerer en tour med turneringer i juli. Turneringen spilles på alle tre banene på disse dagene: 

Drammen GK: 12.07.2021
Asker GK: 13.07.2021
Holtsmark GK: 14.07.2021
 

Gjester til medlemmer

Alle medlemmer som tar med seg gjestespillere ut til Drammen golfklubb får 100 kr avslag på greenfee prisen. Planlegg din golf i sommer, husk at du får booke starttid 7 dager i forkant. 

Hanne, Darek, Douglas og Anders ønsker dere en fantastisk god golfsommer!


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her