Nyheter

En fantastisk dugnadsinnsats

Av:   |  Publisert: 21. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dugnadstimer per i dag = 1050. Det er igjen på sin plass å takke alle frivillige som har stått på hver uke de siste månedene!

Vi har fått utrettet en hel del på banen, det siste som er gjort er på hull 16 med ny solid bro over bekken, nå kan alle type maskiner krysse sikkert over og uten problemer da den nye broen er i full bredde. Det er tidsbesparende for banemannskapet som slipper å kjøre rundt. En annen viktig ting som er utført er å sikre tilstrekkelig vanntilførsel til dammen på hull 1, så nå har vi nok til å vanne hele banen og ikke bare green. Det er også viktig å påpeke det fantastiske arbeidet som mannskapet utfører hver dag under ledelse av Dariusz og med bistand av James fra Asker.  Vi gleder oss over alle de positive tilbakemeldingene som vi får fra både medlemmer og gjestespillere om at banen er i topp stand! 
Mvh Øivind S
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her