Nyheter

Eagl.app nytt system for booking av golfbiler

Av: Hanne Ødegaard  |  Publisert: 13. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Som en del av å tilby golfbilutleie på en smidigere måte til våre medlemmer har vi nå inngått samarbeidsavtale med @EAGL.app. Fra onsdag den 14/7 bookes alle biler via Eagl.app

EAGL leverer teknologi og mobilapp som gjør golfbilene våre nøkkelløse, og dermed forenkler både administrasjon hos klubben, samt gjør det enklere for dere å booke golfbil via app. 
Det er også mulig å bare skanne en QR koden på bilen på stedet, og kjøre av sted. Betaling skjer via appen.


Drammen golfklubb er én av et ti-talls klubber som installerer denne tjenesten i år, noe som gjør at du som golfer kan bruke appen på flere golfbaner. 


Du kan laste ned appen ved å søke opp EAGL i appstore eller google play, eller laste den ned her:  
www.eagl.app/golfer


Det er enkelt å ta i bruk tjenesten, og for å komme i gang kan dere følge disse enkle stegene:

  1. Last ned appen
  2. Registrer deg
  3. Legg inn ønsker betalingsmåte.
  4. Velg klubb fra kartet i appen og forhåndsbook en bil, eller finn din nærmeste golfbil, scan QR koden på bilen og kjør i vei.
  5. Betaling gjøres i appen når du er ferdig.
  6. Pass på å book bil med tidspunkt før din starttid, så du rekker å hente ut bil å komme deg til tee 1 til din angitte starttid. Bilen åpnes på ditt booking tidspunkt (ikke før).
For medlemmer med årsavtale på bil må dere kontakte proshopen for booking av biler, dette gjelder også seniorer på tirsdager.

Bookinger som allerede ligger i golfbox vil  bli overført 


Glad sommer Hanne, Darek, Anders og Douglas
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her