Drammen Golfklubb

Ta med en venn på golfbanen!

Publisert: 9. juli 2019  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Vi som klubb er med på et felles prosjekt som heter "Ta med en venn". Konseptet er veldig enkelt. Ta med en venn, gratis, og spill 9 hull på banen!

De aller fleste som spiller golf synes at idretten vår er verdens fineste idrett. Mange av oss prøver å forklare det til folk rundt oss som ikke spiller, men det er vanskelig. Folk som ikke har prøvd golf har ofte mange fordommer til idretten. Hva om vi snur helt om på det og lar folk få oppleve golf isteden?

Vennen din kan ha spilt golf før, men falt av lasset.

Vennen din kan være medlem i en golfklubb langt unna. Vennen din har kanskje aldri spilt golf før. Den eller de du tar med trenger ikke være medlem av en klubb eller tatt VTG for å være med.

Uansett hvordan det er, kan du ta henne eller han ut på banen gratis og uten noen forkunnskaper om golf. Det eneste din venn trenger å gjøre er å fylle ut navn, epost og telefonnummer før dere går ut.

Før dere spiller booker du en tid på banen. Erfaringene så langt er at det er best at du og din venn går alene på et tidspunkt hvor de ikke er altfor mange mennesker på banen. Da får dere begge en bra opplevlese. Ta kontakt med oss i klubben, så finner vi et tidspunkt hvor dere kan gå ut sammen og oppleve golf. Juli er en fin måned og ta med en venn på.

Sjekk denne filmen: https://www.youtube.com/watch?v=dmGx0Vzssew

Espen som er med her hadde aldri spilt golf før, og hadde kjøpt et golfsett på loppemarked for 50 kroner. I løpet av runden ble han "forelsket" i idretten vår. Han er nå påmeldt på VTG kurs i slutten av juni og har bestemt seg for at han skal bli golfspiller.

Send gjerne inn dine historier om din venn til klubben.

Lykke til!

Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri