GOLFJENTENE KICK-OFF torsdag 3. juni

Publisert: 27. mai 2021  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Torsdag 3. juni kl 1700 inviterer vi jenter i Drammen til en kveld med golf-lek og sosial moro i fokus.

Alle jenter i alderen (ca.) 6-19 år er invitert til å delta, uansett klubbtilhørighet. Har du ikke prøvd golf før, er du hjertelig velkommen du også. Ta gjerne med deg en venninne eller to :)

Det blir litt trening, litt sosialt og kanskje også en is?

Grunnet Korona-restriksjoner ber vi om at alle melder seg på arrangementet ved å fylle ut dette skjemaet.

Vi håper å se mange jenter i alle aldre!

Hilsen Cesilie og Ine

OM GOLFJENTENE
  • Golfjentene er et NGF-initiativ og et samarbeid mellom klubber i regionen. Golfjentene er samlinger for jenter i alderen 6- 19 år, og målet er å gi golfjenter et større miljø på tvers av klubber i et område.
  • Golfjentene handler om å bli kjent med andre jenter og å skape nettverk, også utenfor golfen. Derfor vil alle samlingene inneholde både litt golf og litt sosial moro.
  • Drammen Golfklubb er en del av Golfjentene Viken-Vest, og det planlegges for ca. 3-5 regionsamlinger i løpet av en sesong. I tillegg vil vi prøve å få til et par arrangementer lokalt i klubben. Man velger selv hvor mange samlinger man vil delta på.
  • Golfjentene er helt i startfasen, og planlagt lansering er i juni 2021.
  • Den første Golfjentene-samlingen i regionen er foreløpig planlagt til mandag 7. juni på Kjekstad.

Ta kontakt med Golfjentene-koordinator i klubben, Ine Kristiansen (tlf. 93818143), dersom du har spørsmål.
ECIT Dulram
OMA Personell AS