Grasrotandelen - gi din støtte til Drammen Golfklubb

Publisert: 5. juni 2019  av Anne Gro Mehren  |  Nyhetsarkiv

Vi oppfordrer deg til å støtte oss i DRAMMEN GOLFKLUBB via Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i DRAMMEN GOLFKLUBB. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker og best av alt hverken innsats premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill bortsett fra Flax Extra og Belago.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker. Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:
• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• Norsk Tipping sine nettsider
• SMS - send Grasrotandelen 980148165 til 2020

I 2018 fikk Drammen Golfklubb inn kr. 92.800,- gjennom Grasrotandelen hjelp oss til å bli bedre!