Påsken er reddet!!! Fredag åpner driving rangen!!!

Publisert: 31. mars 2021  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Det er med stor glede vi kan informere alle medlemmer i Drammen Golfklubb at vi på fredag 2. april klokka 10.00 åpner rangen.

Nye retningslinjer gjør det mulig å åpne rangen for egen trening KLIKK HER. I samråd med de andre klubber tolker vi reglene under på følgende vis.

Regler på rangen

1. Rangen er kun åpen for medlemmer i Drammen Golfklubb. Barn til foreldre og besteforeldre kan slå baller.
  2. Alle må registrere seg med Tid, Navn og Telefon nummer ved ankomst
  3. Rangen åpnes med mattter på annethvert utslagsted. Husk 2 meters reglen på hele anlegget.
  4. Dere må bruke egen plastpose når dere henter baller i ballmaskinen. Se anvisning.
  5. Kun mulig med kortbetaling på rangen. VISA/MasterCard eller ballkort som ble kjøpt i 2020 sesongen. Vi har ikke mulighet å fylle på eksisterende kort før proshopen kan åpne.
  6. Nett er ikke montert opp på rangen da det er for bløtt i bakken til å kjøre ut lift. Ta ansvar og velg slag som du behersker. Spiller som ikke klarer å treffe rangen blir bortvist. Det er en medlemsplikt og opplyse andre medlemmer som slår in i hestehagen at de må komme tilbake senere i sesongen. Hestehagen er fri fra baller når rangen åpner. Finner vi mer enn 20 baller i hestehagen på fredag kveld blir rangen stengt igjen.
  7. Proshop, kafé og klubbhus er stengt. Hanne ser til at det finns brus og påske godt som dere kan kjøpe utenfor kaféen. Betalings form er VIPPS.
  8. Vi kommer til å ha bemanning på banen mellom kl 10:00 – 16:00.

Banestatus

Darek og James kan informere at greener er i beste stand innfor sesongen. Det jobbes med duker på greener, på og av for å få opp varme i bakken. Ute på banen har det vært mye tele i vinter, så snøen i skyggepartier vil ta noe tid til før den smelter.

Super dugnad

Takk alle flinke dugnadsmedlemmer. For en jobb dere har gjort med å male om i klubbhus, pusse vinduer og felling av masse gamle trær som som nå blir til fin ved og flis. Takket være deres flotte innsats under vinteren får vi en helt ny ENTRE opp til klubben vår.

Hull 1 og veien inn til banen

Kjeldaas og Antras Entreprenør har under vinteren hjulpet oss med transport av masse og graving. Flinke folk som bidratt til en ny vy på hull 1, og fått ryddet og laget en bredere vei opp til parkeringsplassen. Like føre baneåpning kommer vi asfaltere ny vei opp til parkeringsplassen og det vil bli lagt ut asfalt-fres på veien rundt hull 1.

Ønsker alle medlemmer en riktig God Påske og husk på å respektere 2 meters regelen.

Anders Lantz

DAGLIG LEDER