Golftrening for juniorer sesongen 2021

Publisert: 25. mars 2021  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Drammen Golfklubb ønsker barn og unge velkommen til en ny golfsesong.

Treningen er tilpasset den enkeltes alder og ambisjonsnivå. Det legges stor vekt på idrettsglede gjennom et godt miljø. Vårt mål er at alle som deltar på trening raskest mulig skal komme ut å spille på golfbanen.

Til barn og unge har vi 3 ulike tilbud under golfsesongen
Junior trening for barn mellom 6-9 år, Trinn 1-3.              Mandager (DGK) eller Torsdager (Imjelt)
Junior trening barn og unge 9-13 år, Trinn 4-7.                 Mandager (DGK) eller Torsdager (Imjelt)
Sommerleir. Her kommer flere detaljer utover våren på vår hjemmeside www.drammengk.no

Trening for juniorer inngår i vårt klubbmedlemskap. For de som ikke allerede er medlem av klubben tilbyr vi tidsbegrenset medlemskap. Som treningsdeltaker får man då et tidsbegrenset medlemskap i klubben. Dette medlemskapet opphører når man ikke lenger deltar på trening eller kurs.
Pris for medlemskap i Drammen GK
0-12 år   500 kr/år
13-15 år 1.000 kr/år

Ønsker du å melde deg på trening, registrer deg på våre hjemme sider www.drammengk.no eller klikk på linken. Ved påmelding, husk at vi trenger alder, navn, foresattekontakt, evnt HCP og hvilken treningsdag som passer best. Spørsmål, ta kontakt med Douglas Craig d-craig@online.no eller 932 25 769
Når vi har oversikt over antall påmeldinger setter vi opp grupper i passende alderstrinn og golfferdigheter. Meld deg på i dag og velkommen til en morsom sommersport.

Douglas Craig
Head Pro / Golftrener