Vil du være fadder for våre ferskeste medlemmer?

Publisert: 24. april 2020  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Faddergolf spilles torsdager. Det spilles 9 hull med starttider fra kl. 18.00 til kl 18.50.

Hensikten med fadderordningen er at de som har fullført VTG-kurset raskt skal komme i gang med banespill og bli fornøyde medlemmer av klubben. Faddergolf er en obligatorisk del av VTG-opplæringen i Drammen Golfklubb.

I fjor hadde vi mange deltakere på faddergolf, og vi har i år behov for flere faddere. Du kan selv velge når og hvor ofte du ønsker å være med, og du utfører oppgaven som dugnadsinnsats.

Dersom du ønsker å være fadder i løpet av sesongen kan du registrere deg i dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

• En fadder bør ha noen års erfaring og være trygg på golfspillet og på banen.
  • Fadderne skal veilede om spillet på banen, det være seg hvordan det lønner seg å spille, etikette og enkle regler, sikkerhet, banepleie, merking på banen og føring av scorekort.
  • Fadderne skal motivere til å skape et hyggelig miljø på banen og la nye medlemmer føle seg ivaretatt og velkomne.
  • Fadderne skal introdusere spillerne for ansatte og medlemsgrupper og gjøre dem kjent med banen og fasilitetene.
  • Fadderne kan selv spille golf under faddergolfrunden.

Les mer om Faddergolfordningen her.

OMA Personell AS
forvaltningshuset