Drammen Golfklubb

Banen åpner onsdag 8. april

Publisert: 2. april 2020  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

I en pressekonferanse onsdag 1. april kl. 11.30 informerte Helsedirektoratet at det nå kan tilrettelegges for og utøves idrettsaktivitet så lenge man holder seg innenfor de generelle anbefalingene for forebygging av smitte (Ikke selv smittet eller i karantene, maks. 5 pers. i gruppe, min. 2 m avstand både innad i gruppa og til andre grupper, håndhygiene, hosteregler etc.).

I første omgang vil det bli åpnet for banespill. Når det gjelder range, cafe and andre tjenester så jobbes det med dette. På range har du f.eks. betalingsautomat, ballbøtter, bruk av felles baller, flere folk samlet osv. som gjør at risikoen er større for smitte. Toaletter og vann vil være stengt. Det er ikke åpent for biler.
 
Vi i Drammen vil åpne banen for spill onsdag 8. april.
Vi håper på forståelse for at når banen åpner, vil det bli foretatt kontroll ved hull 1 for å sjekke at alle har betalt kontingenten.
Vi henstiller derfor alle som enda ikke har betalt årets kontingent til å gjøre dette snarest. Trenger du å dele opp beløpet er dette mulig, ta kontakt med Norkred som beskrevet på faktura.
 
Se vedlagte retningslinjer for å begrense koronasmitte ved bruk av golfanlegg
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Josefsson
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri
Hensikt