Drammen Golfklubb

En sesong er over

Publisert: 1. november 2019  av Hanne Ødegaard  |  Nyhetsarkiv

Golfsesongen er over for denne gang og vi kan se tilbake på en fantastisk sesong. Langt bedre enn noen av oss kunne drømme om for ett år siden. For første gang eier klubben sin egen bane, med det ansvar og med alle de fordelene det innebærer.

Det er ikke å overdrive og si at vi har lykkes med det meste av det vi satte oss som mål.
Banemannskapet med James og Darek i spissen har gjort en formidabel innsats med banen vår, Hanne har gjort en stor innsats som klubbsekretær og drevet Proshop og kafe på en utmerket måte, og styret og administrasjonen har samarbeidet godt.

Takket være lojale medlemmer og sponsorer, en super dugnadsgjeng, og meget god økonomistyring vil vi ende med et hyggelig overskudd i år.
Det gode samarbeide med Asker, Holtsmark og Kongsberg golfbane vi fortsette også i 2020 til stor glede for alle klubbene.

Vi har store investeringsbehov for 2020. En ny traktor er på gang, og vi trenger en ny arbeidsbil og en rulle til å gjøre greenene enda bedre. Men, vi har ikke tenkt å gape for høyt, vi vil kun gå til anskaffelse av dette når vi ser at vi har midler til det.

Vi kommer også til å legge ned mye arbeid i å forbedre vanntilgangen til vanningsanlegget. Fortsetter vi alle det gode arbeidet, så vil alt dette være på plass når sesongen 2020 åpner.
For å styrke økonomien vår ytterligere vil vi trenge flere medlemmer. Hvis dere kjenner noen som kunne tenke seg å begynne med golf, eller noen som kunne tenke seg å melde seg inn hos oss, setter vi stor pris på om dere legger inn noen gode ord om det fine miljøet og den flotte banen vår.

Så helt til slutt, en stor takk til dere alle for i år og velkommen igjen neste år!
 
 
Med vennlig hilsen
Kjell M Winge
Daglig leder

 
Brække Eiendom
Buskerud Blikk
Utleiesenteret
Danske Bank
Dulram
Arro elektro
Håst rør
Toyota
Norgips
OMA Personell AS
forvaltningshuset
DNB
Berggård Amundsen
Evjen Bil
ABB
Western Bilgummi
Konnerud Rør
Tuverud Mek
Ramberg
Privatmegleren
Byråservice
ARBO Entreprenør
Castrum eiendom
Drevent
Flowstop - Pangs import
Interiør og beslag
Malmberg
Powertech Service
Drammen Lift
Buskerud Karosseri